Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 Ostali problemi

SPLOŠNO POČUTJE

Psi in mačke naj bi imeli normalno dobro zdravje. Vseeno pa lahko z naravnimi dodatki pomagamo ohranjati dobro počutje in kondicijo.

DELOVNI in AKTIVNI PSI

Veliko psov je uporabljenih na različnih področjih dela, katera zahtevajo visoko vzdržljivost in energijo. Njihove prehranjevalne potrebe so bolj zahtevne, tako njihova prehrana potrebuje visoko raven proteinov, ogljikovih hidratov,.. ki ohranjajo njihovo aktivnost.

PROBLEMI Z UŠESI

Pri živalih s spuščenimi ušesi je kroženje zraka omejeno, zato lahko ušesa hitro postanejo umazana in smrdljiva.

STAROSTNO PEŠANJE

Ko psi in mačke dosežejo poznejša leta svojega življenja, se obnašanje začne spreminjati – med drugim tudi zmanjšanje čutnih funkcij (gluhost, slepota). Pogosto žival čuti da izgublja svoje sposobnosti ko postaja starejši in manj aktiven, kar je pogosto pri delovnih psih. Pešanje lahko vodi do hude anksioznosti, pomanjkanje apetita, naključnega lajanja,…

RAZSTAVE

Na razstavah se psi in mački znajdejo v novem okolju in novi situaciji, kar je za nekatere lahko zelo stresno. Lahko se hitro vznemirijo, če se jih dotika nekdo nepoznan, še posebej med ocenjevanjem. Ena slaba izkušnja lahko povzroči pomanjkanje zaupanja in poznejšo nezmožnost sprostitve v razstavnem okolju.


Prikazano 1 do 5 (od skupaj 5 ) Strani:   1 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap