Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


KEPE DLAK (MAČKE)

 

Nastajanje kep ali svitkov dlak v prebavilih je sicer normalen pojav, saj se mačke na ta način čistijo. Velikost in število kep je odvisno od dolžine dlake, količine umivanja, letnega časa ... Kepe dlak pa lahko povzročajo težave predvsem pri dolgodlakih pasemskih mačkah. Običajni simptomi so bruhanje, neproduktivno bruhanje, pomanjkanje apetita in zaprtje. Večino teh kep mačke brez težav izbruhajo, lahko pa pride tudi do zamašitve črevesja.

Kako jim lahko pomagamo sami? Pomembno je redno negovanje kožuha, hranjenje s hrano, ki vsebuje veliko vlaknin in dodajanje naravnih sestavin, ki olajšajo odvajanje.

Učinkovita pomoč ob težavah s kepami v prebavilih so NARAVNE ZELIŠČNE TABLETE, ki vsebujejo kapsko alojo, navadno krhliko in liste sene. Zeliščne sestavine stimulirajo delovanje črevesja in tako pospešijo praznenje. Mačke, ki imajo probleme s kepami naj dobijo eno tableto dnevno v času menjave dlake.

Kot že omenjeno je pomemben tudi vnos prehranskih vlaknin, ki pomagajo ob težavah s prebavo. Dober vir vlaknin je tudi LUCERNA ali alfa alfo, ki jo najdemo v izdelku ČUVAJEVA MEŠANICA ZA KREPITEV.

 

* ZA PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA KLIKNITE NA IME IZDELKA.


Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija.

Cena: 0.00
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap