Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


ZAPRTJE

Za zaprtje ali zapeko je najpogostejši vzrok nepravilna prehrana ali preobčutljivost na določene sestavine hrane – običajno so pri psih problem kosti, pri mačkah pa se zaradi njihovega načina čiščenja kožuha pojavijo kepe dlak, ki ovirajo prebavo. Pojavlja se predvsem pri starejših živalih zaradi slabšega delovanja črevesja ter pri tistih, ki se ne gibljejo dovolj in se jim črevesje “poleni”.

Pri blažji obliki zaprtja jim ponudimo za pitje postano vodo ali blago naravno odvajalo. Ko zaprtje odpravimo, naredimo enodnevni post, nato pa ga hranimo s tekočimi ali kašastimi obroki še nekaj dni. Hrana naj bo lahko prebavljiva (npr. mlečni riž, ovseni kosmiči, zmerno mastno meso in zelenjava).

Živalim nagnjenim k zaprtju ne smemo dajati hrane, ki jim dela težave, predvsem pa jim ne smemo dajati suhe hrane in kosti.

Nežno odvajalo v obliki NARAVNIH ZELIŠČNIH tablet bo pomagalo psom in mačkam ob težavah z zaprtjem. Izdelek vsebuje kapsko alojo, navadno krhliko in liste sene, ki spadajo med odvajala z antrakinoni, ki stimulirajo delovanje črevesja in tako pospešijo praznenje. Tradicionalno mešanico, kateri je dodan tudi baldrijan in regrat uporabimo za ohranjanje zdravega črevesja, saj pomaga pri njegovem čiščenju. Še posebej je preparat priporočljiv za mačke, ki imajo probleme s kepami v želodcu. Redno se ga lahko uporablja v času menjave kožuha, predvsem pri dolgodlakih mačkah.

 

Če nasveti in naravna pomoč ne pomagajo v 3 dneh, poiščemo veterinarjevo pomoč.

* ZA PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA KLIKNITE NA IME IZDELKA.


Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija

Cena: 0.00
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap