Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


PROBLEMI S KOŽO

       

V zadnjem času so psi in mačke postali mnogo bolj občutljivi na najrazličnejše snovi, s katerimi pridejo v stik v okolju ali preko hrane. Veliko nespecifičnih kožnih stanj lahko pripišemo alergijskim obolenjem, ki pa jih zelo težko nadzorujemo.

Najprej seveda preverimo, da na koži ni nobenih zajedavcev, pršic,…

Pogosto je vzrok za probleme s kožo pregretost organizma, katerih simptomi so vneta vroča koža, srbečina in rdečica, ki je vidna pod pazduhami ali na trebuhu, kjer je kožuh tanjši. Izguba dlake je lahko posledica nenehnega praskanja, saj si tako olajšajo razdraženost.

Priporočljiva je tudi ustrezna dieta, s katero zmanjšamo vnos škodljivih dodatkov. Izogibamo se visoko proteinski hrani, rdečemu mesu ter hrani, ki je obarvana ter je aromatizirana.

 

NASVETI ZA ODPRAVO PROBLEMOV S KOŽO

Razdraženo kožo in manjše okužbe omilimo z antiseptičnim Česnom in grškim senom, ki pozitivno vpliva tudi na krepitev imunskega sistema.

K izboljšanju stanja pripomore tudi Zelenjavna mešanica, saj zmanjšuje nivo kislosti v organizmu.

Pogosto praskanje zaradi razdražene kože lahko vodi do izgube dlake. S Kelp morsko algo spodbudimo rast kožuha, a izdelek uporabimo šele potem, ko se razdraženost poleže.

Redna uporaba šampona lahko naredi kožo še bolj občutljivo, zato jih ne kopajte pogosteje kot je potrebno, razen ob nasvetu veterinarja. Hipoalergeni ovseni šampon je primeren za vse z občutljivo, k alergijam nagnjeno kožo. Pomiri razdraženo kožo in učinkovito očisti dlako. Ne vsebuje agresivnih penil SLS/ SLES, umetnih dišav ali barvil.

Pri problemih s pregretostjo organizma vam bo pomagal Zeleni prašek, ki je bogat z antioksidanti, klorofilom in vitaminom C.

 

ZA PODROBNEJŠE OPISE POSAMEZNIH IZDELKOV KLIKNITE NA IME IZDELKA.

 


Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija

Cena:
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap